TTV Slagvaardig

tafeltennissen in Rheden

How To a Create Website

Recordopbrengst rommelmarkt Slagvaardig

RHEDEN Nog nooit zamelden de vrijwilligers van Tafeltennisvereniging Slagvaardig uit Rheden zoveel spullen in voor de rommelmarkt die traditiegetrouw op Tweede Paasdag gehouden wordt. Het resultaat is er ook naar, de rommelmarkt zorgde voor een opbrengst van bijna 4000 euro. Hiermee is de kas van de vereniging weer behoorlijk gespekt. Veel mensen zijn verhuisd, vertelt Wil ten Bras van Slagvaardig. Dat zorgde voor heel veel spullen. We konden niet eens alles stallen. De helft maar, vertelt hij. De echte koopjesjagers stonden al weer vroeg voor de deur aan de IJsselsingel. We spannen altijd een touwtje, anders komen ze al eerder naar binnen. Zodra het tijd was, stormden de eersten naar binnen. Het is dan echt dringen, aldus Ten Bras. In het clubhuis stonden de tafeltennistafels vol met spullen: rommelmarktspullen, zilvergoed, kleding, boeken, Eigenlijk van alles, zegt Ten Bras. De vele vrijwilligers hebben weer goed hun best gedaan de spullen aan de man te brengen. De helft van de spullen dat niet gepresenteerd kon worden, blijft voor een deel opgeslagen en een ander deel gaat naar de Kringloop in Arnhem. Een deel van de overgebleven kleding gaat naar de kinderboerderij in Rheden. Wat ze er daar mee doen, weet ik niet, maar zij kunnen er ook weer geld mee verdienen.

krantenartikel Regiobode Online